Afdelingen Sales

Sales

De afdeling Sales van TOPdesk bestaat uit verschillende teams: Lead Generation, vier salesteams die we Shared Service Management-teams noemen, Business Support en Business Development. Klantgericht werken vinden we erg belangrijk en we zijn gericht op een prettige samenwerking met bedrijven. Vanuit Sales doen we dat graag op een assertieve manier, niet een agressieve. Wij hebben een sterke visie op hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Dat vertaalt zich niet alleen in groei en marktleiderschap, maar ook in het feit dat klanten heel lang klant bij ons blijven. Daar zijn we trots op.

Wat doen de verschillende sales-teams?

Het Lead Generation-team staat aan het begin van het verkooptraject; zij leggen veelal het eerste contact met potentiële klanten en dragen zorg voor allerlei marketingactiviteiten. Vervolgens komen onze klanten en potentiële klanten in contact met één van de Shared Service Management-teams. Dit zijn salesteams met een diversiteit aan specialistische kennis waarin binnen- en buitendienst-collega’s samenwerken. Hier kijken we eerst in hoeverre TOPdesk aansluit bij de behoeften van de klant en denken we mee over wat voor hen de beste oplossing is. Het team Business Support ondersteunt alle sales-teams van TOPdesk op diverse terreinen, zowel in Nederland als internationaal. Denk aan ondersteuning op het gebied van (technische) productkennis, ontwikkeling van Sales-tooling en de support aan onderwijsinstellingen ten behoeve van studiemateriaal. Het Business Development-team focust zich op marktverkenning en internationale uitbreiding van TOPdesk. Daarnaast leiden ze (internationale) partners op om onze software op een goede manier uit te leveren.

Onze kernpunten:

  • We zijn in de Nederlandse vestiging met 75 sales-collega’s
  • We zijn verdeeld in … direct sales: Lead Generation, 4 Shared Service Management-teams waarvan een met een HRM-specialisatie
  • … en indirect sales: Business Support en Business Development
  • We zijn een jonge, enthousiaste groep met een mix van ondernemende HBO’ers en analytische WO’ers
  • We blijven ons als afdeling ontwikkelen: ‘De enige constante is verandering’

Vacatures bij Sales

Bijbaan: Assistent – Bedrijfsjurist 16 uur Student Delft

Service Excellence Traineeship 32-40 uur Starter of Young Professional Delft

Junior Accountmanager Rijksoverheid 32-40 uur Starter Sales Delft

Studenten bijbaan: Lead Generation 12 uur Student Sales Delft

Accountmanager 32-40 uur Young Professional Sales Delft

Junior Accountmanager Zorg 32-40 uur Starter Sales Delft

Summer Internship 2018: Sales & Marketing Representative 40 uur Student Sales Delft

Junior Accountmanager 32-40 uur Starter Sales Delft

Naar de vacatures pagina